dijous, 5 de juny del 2008

Els Luterans


Ja han passat quasi cinc-cents anys des que l’església cristiana fou renovada després d’un llarg període de corrupció, abusos i feblesa. El procés mitjançant el qual Déu va portar a terme aquella restauració és conegut a la història com “La Reforma”. L’instrument utilitzat per a la seva execució fou la Paraula de Déu; i el principal agent humà fou Martí Luter.

Els ensenyaments de la Reforma no eren nous, sinó que eren les veritats eternes de Déu, com són revelades a la Bíblia. Aquestes veritats també han estat preservades i són presentades avui al món en tota la seva integritat per l’Església Luterana.

L’Església Luterana, fonamentada sobre les doctrines de la Bíblia, no és una nova organització, no és una mera secta o denominació, sinó que és l’antiga església cristiana, en la manera en la que els apòstols la van concebre als seus orígens, però en la seva forma i aparença actuals.


2 comentaris:

  1. Felicidades en el blog de la Iglesia Luterana en Calalunya. Es un gran gozo ver que se difunde el mensaje del puro evangelio en vuestro idioma. --Douglas Rutt

    ResponElimina
  2. a mi m'an encomanat estudiar aquesta religio per fer un treball al col·legi i aguest log mesta donant malta informacio gracies!

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari.