dissabte, 16 de maig del 2009

GRAN CONCERT - A CAPPELLA CHOIR



CONCERT ÚNIC A ST. SADURNÍ D'ANOIA

El pròxim 4 DE JULIOL a les 20:00hs. a el Teatre ATENEU de St. Sadurní d'Anoia, tindrà lloc el concert que la coral A Cappella oferirà als habitants de St. Sadurní i a tots aquells que s'hi acostin.

Serà un concert molt especial ja que -d'entre altres motius- també comptarem amb la participació de la CORAL ST. SADURNÍ.

Ens deleitaràn amb un repertori de música religiosa. Aquest repertori serà cantat en espanyol, anglès i català.

Es un plaer poder anunciar que el director de la coral A Cappella, el senyor KURT VON KAMPEN, va compondre una cançó que està dedicada a la vila de St. Sadurní d'Anoia. El títol de la cançó és "AIXÍ ÉS SANT SADURNÍ".

La coral A Cappella pertanya a una de les moltes universitats luteranes que hi han als Estats Units, per ser precisos pertanyen a la UNIVERSITAT CONCORDIA (NEBRASKA)
Porten més de seixanta anys actuant arreu del món i rebent premis. Per posar un parell d'exemples, ells van actuar al OPERA HOUSE de SIDNEY i també van participar a la darrera COMPETICIÓ INTERNACIONAL DE CORALS que es va celebrar a Viena fa ja uns quatre anys: van quedar tercers. Aquest any tornen a Austria per participar d'aquesta competició.

QUEDEU TOTS CONVOCATS A GAUDIR D'AQUEST CONCERTÀS!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.